Acasa > Articole > Doza De Realitate > Atentie romani, Bazac va pregateste ceva!

Atentie romani, Bazac va pregateste ceva!

“De anul viitor voi introduce sistemul italian. Daca un om este bolnav, el ori este internat in spital, ori sta in casa. Pe cei care stau acasa vor fi trimisi politistii sa-i verifice daca sint intr-adevar bolnavi”.

De unde o sa ia Dan Nica atit de multi politisti? Inca nu se stie. Le va fi introdusa politistilor si aceasta activitate in fisa postului si vor fi remunerati? Daca da, vor exista fonduri suplimentare la buget? Inca nu s-a stabilit.

Dar pe politisti cine ii va verifica daca sint intr-adevar bolnavi? Nici asta nu a spus Bazac.

Ce trebuie sa faca politistul daca omul nu-i deschide usa? Dar daca vine tocmai cind el e plecat la analize, ori la coada la farmacie ca sa-si cumpere medicamentele? Poate ca trimite inainte o instiintare?

Ce trebuie sa faca o mama bolnava de gripa care i-a dat si copilului boala daca trebuie sa mearga cu el la doctor tocmai cind vine politistul pentru verificare?
Dar un tinar care locuieste singur si nu are cine sa ii faca piata?

Toate astea si multe altele nu par sa conteze pentru ministrul Sanatatii, fost vinzator de Ferrarri, Ionut Bazac. El stie doar ca a gasit o solutie “geniala” de a reduce din miliardul de lei care se cheltuie anual pentru plata concediilor medicale. Iar reducerea putea sa fie si mai mare daca medicii care aproba pensionarile pe caz de boala ar fi facut parte din reteaua ministerului pe care il conduce Bazac.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.