Acasa > Articole > Doza De Realitate > Încă un incendiu grav la Petromidia

Încă un incendiu grav la Petromidia

Focul a fost observat în jurul orelor 22.30, la instalaţia de polietilenă de joasă presiune. Aceasta tocmai fusese în revizie şi se afla în faza de repornire. Încă nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul, dar pompierii au avut nevoie de mai mult de şapte ore pentru a putea să-l stingă.

Bărbatul rănit a suferit arsuri pe aproape 50% din suprafaţa corpului şi a fost transportat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Medicii spun că a fost stabilizat, dar evită să se pronunţe în privinţa evoluţiei ulterioare a stării lui de sănătate.
Muncitorii care au murit aveau 30 de ani şi, respectiv, 35 de ani. Iniţial s-a crezut că există mai multe victime, pentru că un al patrulea angajat al rafinăriei era de negăsit. Ulterior s-a aflat că acesta ieşise din tură cu puţin timp înainte de izbucnirea incendiului şi plecase acasă.

Acesta este al doilea incendiu grav ce are loc la Petromidia în mai puţin de o lună. Pe 17 octombrie 2009, într-un incendiu de la Secţia sulfurare, un muncitor a murit iar trei au fost intoxicaţi cu gaze.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.