Acasa > Articole > Doza De Realitate > Puci la Pro Lex!?

Puci la Pro Lex!?

Acum, cele doua grupuri -unul condus de Vasile Lincu inca de la infiintarea Pro Lex si celalat condus de Florin Ilie Vilnei-, nu pregeta sa-si aduca acuzatii dintre cele mai grave, cele mai multe aflate sub incidenta legii penale. De la furturi, disturgere si ocupare abuziva a spatiului, pina la violente si posibile deturnari de fonduri, toate si le pun unul celuilat in circa. De asemenea, Vasile Lincu aminteste ca “odata cu arogarea frauduloasa a titlului de presedinte al Pro Lex, Vilnei a distrus site-ul si a comunicat oficial informatii neadevarate”.
Despre toate acestea, dar si despre multe alte “pacate” ale adversarului sau si ale sustinatorilor acestuia vorbeste Vasile Lincu intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru www.sentinta.ro.

{block_block,62}

In replica la acuzatiile formulate de catre Vasile Lincu, Florin Ilie Vilnei spune ca Lincu este contestat de cea mai mare parte a membrilor sindicatului din motive bine intemeiate, iar adunarea prin care s-a decis schimbare lui din functie a fost legala si perfect valabila. “Si nu numai atit, adauga Vilnei, desi aveam termen 30 de zile, eu am facut notificare la instanta pentru operarea modificarilor privind noua conducere in primele trei zile de la preluarea functiei. Domnul Lincu spune ca sediul e in strada Mendeleev 37? Acolo e doar un punct de lucru. Si acel spatiu a fost ocupat abuziv de catre Sile Lincu si acolitii sai. El nu a fost politist nici o zi macar! Iar daca tot se refera la dosarul meu penal, cred ca e in urma cu informatiile: s-a dispus neinceperea urmaririi penale impotriva mea si in prima si in a doua instanta… Oricum, ramine la latitudinea instantei de la Judecatoria sectorului 2 sa decida daca el este in continuare presedinte, sau valideaza alegerea mea”.

Ce si cum o mai fi, se va afla cu siguranta cita vreme rufele se spala in public. Problema reala ramine insa ca, in continuare, indiferent cite sindicate s-ar mai infiinta, politistii se simt la fel de lispsiti de drepturi si de aparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.