Acasa > Articole > Editorial > Insomnii preelectorale

Insomnii preelectorale
Bine antrenat din punctul asta de vedere, Biroul de presa al Primariei Generale are grija sa informeze jurnalistii acreditati despre fiecare activitate publica a sefului suprem.

 

Nu prea inteleg eu de ce ii pun copiii aia de la presa toate titlurile, cert e ca fiecare comunicat incepe cu formula consacrata “Primarul General, Prof. Dr. Sorin Oprescu”. Dincolo de asta, eu i-as trimite macar putin, din nou, in clasele primare pe aceiasi oameni de la Biroul de presa, pentru ca nu par sa fi aflat ca functiile si profesiile reprezinta substantive comune si NU se scriu cu majuscule.

 

Acum, revenind la insomniile din titlu, ma intreb sincer: oare cind mai doarme Sorin Oprescu. Si am sa iau in calcul doar ultimele citeva zile: 11 septembrie, orele 13.30, verificarea stadiului lucrarilor de la scoala 153, situate in sectorul 6; 12 septembrie, orele 17.00, deschis spectacolul din Piata Constitutiei; 12 septembrie mai spre seara:”Primarul General, Prof. Dr. Sorin Oprescu, s-a deplasat aseara de urgenta la locul incendiului izbucnit la un depozit de anvelope de pe Soseaua Pipera”; 13 septembrie, orele 22.00, inaugurarea pasajului “de marmura” Unirea, dat in folosinta cu o luna si jumatate mai devreme decit era proiectat (Sa traiti tovarase Nicolae Ceausescu!);  14 septembrie, orele 9.00, participa la deschiderea anului scolar, la scoala nr. 98, din  str. Stupilor nr 1, sectorul 4(Cartier Berceni).

 

Adaugati la astea o serie de alte activitati, dar si faptul ca atunci cind “situatia o impune” Sorin Oprescu este prezent la Primarie chiar si la miezul noptii. Pai cind sa mai dormi?

 

Poate dupa alegeri? Ca poate iese si fotoliile de la Cotroceni sint mai comode decit cele din Bulevardul Regina Elisabeta? Ca de candidat va candida sigur. A declarat chiar el, pe 12 septembrie ca in cel mai scurt timp va face un anunt official in sensul acesta.

Oare daca ar iesi Presedinte ar mai fi la fel de activ?

 

P.S. Tot in cursul acestei luni, dar mai la inceput, Sorin Oprescu a inaugurat, in parcul Herastrau, aleea “Michael Jackson”. Cica (zice in comunicat) la cererea a 19.000 de fani bucuresteni. Cum de s-or fi adunat FIX 19.000? Pentru ca n-am avut “decenta” sa particip la inaungurare, nu stiu daca au fost prezenti toti cei 19.000 de fani (sau macar o parte dintre acestia). Iar daca or fi fost, cum i-o fi anuntat Primaria, avind in vedere ca ei nu sint acreditati? Le-o fi trimis scrisori prinposta, or fi muncit cel putin jumatate din angajatii Primariei sa introduca toate cele 19.000 de adrese intr-o baza de date?

 

Dar nu asta ma doare cel mai rau, ci faptul ca nu stiu daca aleea “Michael Jackson” este amplasata linga aleea “sexului oral”. 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.