Acasa > Articole > Politic > Nica e pe faras. Revine Oprea?

Nica e pe faras. Revine Oprea?

Deocamdata anuntul a fost facut pentru membrii coalitiei de guvernamint. Decizia a fost argumentata prin faptul ca Dan Nica nu a dat explicatii pentru suspiciunile aruncate asupra PD-L referitor la tentativa de fraudare a alegerilor. Totodata el a cerut liderilor PSD ca in termen de 24 de ore sa faca o alta nominalizare pentru ocuparea fotoliului ministerial.

Colegii de partid ai ministrului – vicepremier nici nu vor sa auda de schimbare si au trecut la atacuri dure impotriva lui Boc.

Deocamdata, insa, nimic nu este clar. Pe de o parte, PSD-istii il sustin la vedere pe Dan Nica (dar in spatele usilor inchise pregatesc locul pentru Gabriel Oprea – conform unor surse din interior), pe de alta parte, premierul a declarat ca decizia finala o va lua dupa ce se sfatuieste cu seful statului.

Nimeni nu a precizat, nici nu a intrebat daca in cazul demiterii din functia de ministru Nica pierde si functia de vicepremier.

Singurii care au avut o reactie clara pina la aceasta ora sint reprezentantii Pro Lex, sindicatul vamesilor si al politistilor. Intr-un comunicat semnat de Sile Lincu, acestia regreta instabilitatea care domneste la MAI, dar, totodata, sustin ca (inca) actualul ministru si-a dat in petec de mai multe ori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.