Acasa > Editorial > Foc la țară

Foc la țară

Cauzele accidentului în care nouă muncitori români au murit în Ungaria erau imposibil de imaginat în urmă cu doar un an: un șofer inconștient se juca pe Facebook. Imaginați-vă un mecanic de locomotivă făcând ceva asemănator pe vremea când, la CFR, disciplina era la ea acasă.

Rectorul Universității București iese în arenă ca să vorbească despre gramatica doamnei Dăncilă. Imaginați-vă în acest rol pe rectorul Universității Oxford.

Ambasadorul României în Statele Unite se supune celor mai ignobile însărcinări pentru a o aduce pe doamna Kövesi la ONU cu doar câteva zile înaintea pronunțării Curții Constituționale. Imaginați-vă ce motive naționale l-au îndemnat pe domnul Maior la acest supliciu.

CURS publică rezultatele unui sondaj în care o singură formațiune politică este în picaj, fără drept de apel: ALDE. Același ALDE care în sondajul domnului Pieleanu era singurul în rolul lui Făt-Frumos și invita membrii demni din PNL să-l urmeze pe domnul președinte al ALDE.

Președintele României, același care, nici obligat, nici picat cu ceară, nu pronunță numele de popor român, nu poate dormi de grija pensiilor românilor. Imaginați-vi-l pe Hitler trezit din somn de grija pentru poporul mozambican.

Șoferul care a împins la moarte absurdă nouă semeni ai săi trăiește în starea de inconștiență comună cu aceea a rectorului Universității București, cu aceea a ambasadorului României în Statele Unite etc. Stare de inconștiență impusă supușilor de un venetic, care, din amor propriu, e în stare să dea foc la țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.