Acasa > Informaţiile zilei > ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR CAPITALEI

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR CAPITALEI

La această oră, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează în zona unor complexe rezidenţiale din sectoarele 1 şi 3 din Capitală, pe linia evidenţei populaţiei , a respectării prevederilor legislative aferente sistemelor de pază şi a legislaţiei specifice dezvoltării imobiliare.

Poliţiştii Serviciului Ordine Publică, cu sprijinul Servciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 1, 2, 3, 20, 21 şi 25 Poliţie, desfăşoară o acţiune pe linia evidenţei populaţiei , a respectării prevederilor legislative aferente sistemelor de pază şi a legislaţiei specifice dezvoltării imobiliare.

La controale participă şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, care acţionează conform competenţelor ce le revin.

Acțiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.