Acasa > Stire Presa > Ce mai spune iubita doamnă Dogioiu?

Ce mai spune iubita doamnă Dogioiu?

Zice: „Cei mai multi dintre contestatarii lui Dragnea nu sunt o parte a solutiei, ci sunt o parte a cauzelor care au dus partidul in pragul sinuciderii”.

Și asta nu o spune iubita doamnă. O afirmă sondajele de opinie care arată „un autentic picaj pentru PSD. Cel mai recent, realizat de IMAS, arata o autentica apocalipsa pentru PSD ajuns la 28%, adica aproape o injumatatire a procentelor cu care a castigat alegerile, si o trecere pe locul al doilea dupa PNL”.

Doamna Dogioiu are dreptate. Sigur, cu o condiție: să fie și adevărat. Pentru mine, însă, adevărat-neadevărat este, totuși, o relație nesigură. Ce e neadevărat azi, poate fi adevărat mâine. Importantă este componenta estetică. În oricare dintre variante, domnița e tot mai frumoasă. Și nu glumesc. În fața frumosului, adevărul este un moft. Chiar nu mă interesează. Într-o țară în care un partid arbitrat de Ludovic Orban, regele vuvuzelelor, ajutat la tușe de doamnele Turcanu și încă una, i-am uitat numele, este pe locul întâi, fie ea, această posibilitate, chiar și doar o dorință, e cazul să te ferești ca dracul de tămâie să afli adevărul. E letal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.