Acasa > Stire Presa > Crima numită jumătăți de adevăr

Crima numită jumătăți de adevăr

„Nu despre ultimele luni de mandat ale dnei Kövesi este vorba. Nici despre presedintele Iohannis…” Ci despre pericolul de a fi dați afară din UE. Adică, vrea să spună prietena noastră, doamna Dogioiu de la ziare.com, UE ne-a sfătuit una și Curtea Constituțională, a înțeles alta. Merităm, deci, să fim excluși din familia care ne-a primit la sânul ei cu dragoste, respect și toate onorurile cuvenite (unei țări din eșalonul slugilor – n.n.)

Puținii prieteni care mi-au citit intervențiile știu despre vorbesc. Pe scurt: ruda bogată, în ciuda avantajelor pe care le-a speculat până la ultimul, ca să ne suporte totuși mirosul în familie a făcut un mic joc ipocrit: și-a astupat nasul. Și-a zis: până ca aerul să devină respirabil, facem o mică excepție: legiuitorul român să ratifice vorba „suspiciune rezonabilă”. N-ar mai fi nevoie de probe. Serviciile secrete obțin informații, judecătorilor nu le mai rămâne decât să condamne, nu mai înainte de spectacolul cătușelor, pentru ca poporul să înțeleagă că trăiește vremuri noi.

Cârmuitorii continentului nu aflaseră bancul cu patul și curvele. Respectiv, degeaba schimbi paturile, dacă păstrezi curvele.

A rezultat o noapte lungă a Sfântului Bartolomeu. Ca și în Franța, au căzut victime mulți nevinovați și familiile acestora. Și nu doar din motive politice. Din toate motivele care fac din unii oameni cele mai haine ființe morale.

Ziare.com este printre publicațiile coautoare la lunga și neînchipuita crimă de sub acoperământul frumos mirositor al parfumului unor cadavre politice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.