Acasa > Stire Presa > Jumătate de decalog, domnului CTP

Jumătate de decalog, domnului CTP

Domnul CTP mi s-a așezat pe limbă și nu pot scăpa de el. Ca să-l scuip, adun mai întâi cinci întrebări:

Prima întrebare: ziceți, Înălțimea voastră, „Ăștia (PSD- n.n.) asta și-au dorit de la început: să pună mâna pe Justiție”. Putem înțelege de aici că până acum Justiția a fost în mâna unora ca dumneavoastră?

  1. Mai spuneți: „Iohannis se află în situația regelui Mihai, din perioada 1945 -1947”. Hotărâți-vă: regele, noul idol al domniei voastre, se afla atunci în situația unui șef de Direcție de astăzi sau șeful de Direcție de astăzi, în viziunea dumneavoastră, ține, tot ca atunci, locul unei marionete?
  2. Vă minunați, în felul inconfundabil al Înălțimii voastre, și ziceți: cum adică, un ales al neamului cu șase milioane de voturi se pleacă în fața unui ministru numit politic? Sire, în democrație, chiar și un Iohannis se pleacă în fața polițistului care-l amendează fiindcă a trecut pe culoarea roșie.
  3. Cu sufletul la gură, mai afirmați că domnul Iohannis se află singur împotriva tuturor, aidoma regelui Mihai în fața armatei sovietice. Vă informez că regele Mihai a fost cel care a ordonat întoarcerea armelor de partea armatei sovietice. Ce-i drept, a fost printre puținii care a făcut-o cu solemnitatea potrivită.
  4. Sunt alături de Înălțimea voastră când văd cât suferiți și, totuși, cu seriozitatea cuvenită, vă întreb: credeți că schizofrenia este vindecabilă expunând-o în public?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.