Acasa > Unde-i lege... > Addenda 1 la „Mic protest al aborigenilor”

Addenda 1 la „Mic protest al aborigenilor”

Avocații cu care am discutat să apere pro-bono românii amendați ABUZIV primesc tot felul de cazuri, unele care sunt de-a dreptul sfidătoare.

De exemplu, cazul unui tânăr care, venind seara de la serviciu și neavând nimic de mâncare acasă, a oprit în Ilfov, la un Mc Drive, să își ia un burger  si s-a trezit amendat cu 4000 de lei (salariul lui este de 2500 de lei). Deși avea declarație că vine de la serviciu și era pe traseul între casă și muncă, polițistul i-a spus că trebuia să aibă declarație specială că se oprește la Mc Donalds.

Tânărul i-a spus polițistului că pe drum spre casă și-a dat seama că nu are nimic în frigider, că nu a mai avut timp să scrie o nouă declarație și l-a rugat să nu îi dea amendă aproape dublul salarului lui.

Polițistul i-a spus sfătos:  „Ce să îți fac? Asta este! Eu aplic legea. Ca să vă intre mințile în cap! Nu mureai dacă te culcai nemâncat!”

Auziți și voi ce gunoaie umane!

Avocații i-au recomandat tânărului, în afară de contestarea amenzii, să îi facă ți sesizare lui Robocop ăsta la IJP Ilfov!

Citește și: Mic protest al aborigenilor    Addenda la un mic protest al aborigenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.