Acasa > Unde-i lege... > Alexandra trăiește?!

Alexandra trăiește?!

Crește numărul celor care gîndesc cu propriul cap și, măcar, pun sub semnul îndoielii moartea fetelor din Caracal. Primul care a adus argumente în acest sens – cînd pînă și anchetatorii căutau cu tot dinadinsul să convingă lumea că Gheorghe Dincă este un criminal monstruos – este scriitorul și jurnalistul Nicolae Cristache, a cărui postare se află pe FB încă din 28 iulie.

Alexandra trăiește?

 Apropo de discursul lui Iohannis referitor la „crimele din Caracal”. Repet ultima parte a intervenției mele pe FB în legătură cu faptul că polițiștii au așteptat, respectând ordinul procurorului, ora legală: „Și nu ei, simpli slujbași în uniforme, erau vinovați în primul rând, ci acei politicieni, acei președinți care au așezat, prin lege, dreptul de proprietate deasupra dreptului la viață”. Printre cei mai vinovați președinți se găsește însuși domnul Iohannis, care s-a opus din toate puterile lărgirii ariei de competență a polițistului.

Și veni bomba: „monstrul” și-a recunoscut crima. A zis că da, a prins-o pe Alexandra vorbind la telefon și a ucis-o, după care a ars-o. Probe zero. Și rămân la ceea ce am spus: nu cred că „bestia” a ucis pe cineva. Până nu se descoperă cadavrul sau nu se descoperă probe că a fost arsă, Alexandra trăiește. Și înțeleg de ce presupusului criminal i s-a făcut rău la anchetă și a fost nevoie de intervenția medicului. Faptele sunt mult, mult mai grave, și vizează zone mai înalte, sau mai străine.

Noaptea am așteptat informațiile anunțate pe Antena3. Nicio informație. Ca de obicei, am asistat la un spectacol de teatru cu Gâdea în rolul principal și o droaie de figuranți excesiv de pricepuți în toate.

În acest marasm, și un ceva folositor: cam tot ce s-a spus despre polițiști, procurori și judecători este adevărat. Confirmă demersul nostru intitulat „Stop umilirii cetățeanului!”.

 http://sentinta.ro/…/impreuna-putem-sa-punem-stop-umilirii-…”

A urmat, azi, scriitorul Miron Scorobete:

 

Un ochi îmi râde, altul îmi plânge

 Alexandra trăieşte, iar pentru asta mulţumesc lui Dumnezeu.

Monstrul refuză să arate ce a făcut cu cadavrul pentru că nu are ce arăta. El nu a omorât-o (n-avea când, el ştia că Poliţia a fost anunţată, că urmează să sosească dintr-un moment în altul şi nu risca să fie surprins tranşând sau arzând pe cineva, mai degrabă se expunea doar cu lipsire de libertate, şi apoi nu se găsesc nici un fel de urme ale omorului).

El a traficat-o, în graba de a nu fi prins de poliţie cu ea în casă, i-a plasat-o unuia din reţea.

Ancheta nu trebuie să se mai concentreze pe găsirea cadavrului (cadavrelor, dacă o includem şi pe cealaltă victimă), ci pe descoperirea reţelei. Trebuie făcute toate presiunile asupra monstrului să dezvăluie reţeaua, să-l indice pe cel căruia i-a transferat-o pe Alexandra.

Pentru că biata fată – şi aici ochiul îmi plânge – e sechestrată de alt monstru unde de zile şi nopţi e supusă la traume care-i vor schilodi viaţa.

Trebuie depistat cât mai rapid monstrul care o ţine închisă pe Alexandra acum”.

 Și, deocamdată, Valentin Neagoe.

Deci, ai înțeles națiune că nu Dincă e criminalul?

El a fost numai cărăușul, dar a vrut și el să profite de ”pradă”.

Sunt mai mult decât convins că Alexandra trăiește și se află într-o rețea a proxeneților care funcționează bine mersi din 2011, rețea de care autoritățile din Cărăcăl știu, dar când vine vorba de Partenerul Strategic de la Deh Veselu, rămân toți fără voce.

Și dacă tot începem să gândim, atunci să ne aducem aminte că în urmă cu 2 săptămâni ni se spunea la Tv de o rețea de proxeneți din Dolj care ”operau” în Mexic și SUA.

Deci : pe cine credeți dvs că ”autoritățile„ vor găsi vinovați? Ați ghiciiit : rețeaua țigăneasca din Dolj. https://www.libertatea.ro/…/patru-clanuri-din-craiova-trafi…”

 

 

Dar știu că numărul celor care cred asta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.