Acasa > Articole > Doza De Realitate > Andone agresat de suporteri

Andone agresat de suporteri

După „Jiji ot Pipera” a venit şi rîndul unui antrenor să aibă probleme cu suporterii. Sîmbătă, Ioan Andone, care antrenează echipa ŢSKA Sofia, a fost bătut în teren de cîţiva fani nemulţumiţi că gazdele, Lokomotiv Mezdra, au deschis scorul.

Ismail Issa a marcat pentru Lokomotiv în minutul 61. A fost momentul care a declanşat furia suporterilor, nemulţumiţi că în prima repriză jocul a fost foarte slab. Fanii echipei sofiote nu s-au mulţumit să-l agreseze pe antrenor. Ei le-au aplicat mai multe lovituri şi fotbaliştilor Daniel Pancu, Elliot Grandin şi Michel Platini.

Arbitrul a decis suspendarea partidei, dar ordinea a fost restabilită abia după 20 de minute, cînd au intervenit poliţiştii. Potrivit Agerpres, în tot acest timp Andone a stat ascuns în vestiarele echipei Lokomotiv.

O oră mai tîrziu, Dimităr Anghelov, preşedintele Organizaţiei Naţionale a Suporterilor Echipei ŢSKA, a declarat pentru Agerpres că a vorbit cu Andone şi nu poate confirma că acesta ar fi fost bătut de fanii intraţi pe teren în timpul partidei cu Lokomotiv Mezdra. „Andone mi-a spus doar că suporterii au dreptate, că asemenea lucruri se întâmplă şi în România şi că ŢSKA va învinge Levski săptămâna viitoare”, a afirmat Anghelov.

Potrivit lui Anghelov, Andone are sarcina să cîştige cu ŢSKA tilul, cupa Bulgariei şi să intre în grupele Ligii Campionilor.

Incidentul de sîmbătă urmează să fie soluţionat de Federaţia de Fotbal din Bulgaria. ŢSKA ar putea să fie retrogradată, dar există şi posibilitatea ca meciul să fie jucat din nou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.