duminică, decembrie 5, 2021
Acasa > Uncategorized > Apel fără precedent din partea procurorilor: se caută victimele cămătarilor de la Timișoara

Apel fără precedent din partea procurorilor: se caută victimele cămătarilor de la Timișoara

Se caută victime ale cămătarilor, la Timișoara. Anchetatorii care cercetează rețeaua de traficanți de cocaină care se ocupau și cu acte de cămătărie, caută acum victimele acestora. Oamenii sunt așa de speriați încât nu au avut curaj să depună plângere.

Rețeaua este acuzată de fapte de violență, trafic de cocaină și cămătărie. Cei care instrumenteaza dosarele ce privesc gruparea proaspăt destructurată, au lansat un apel public fără precedent către populație, în încercarea de a descoperi noi victime.

”Având în vedere evenimentele de notorietate apărute în spațiul public în ultima săptămână cu privire la destructurarea unei grupări infracționale și ținând cont că la nivelul DIICOT- Serviciul Teritorial Timișoara se află în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru săvârșirea faptelor cu violență (șantaj, lovire și alte violențe, lipsire de libertate, tâlhărie) și cămătărie, vă adresăm următoarele:

Cetățenii, care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofițer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (I.P.J Timiș) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT de pe strada Martin Luther nr.2”, au transmis anchetatorii.

Săptămâna trecută, procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au destructurat cea mai mare rețea de trafic de cocaină ce acționa în vestul țării, cu ramificații până în Serbia și la Oradea. Din primul dosar s-a disjuns unul legat de faptele de violență comise de interlopii care făceau parte din rețea.

Nouă persoane au fost arestate preventiv, altele aflându-se sub control judiciar. Între aceștia se află Lucian Boncu, Paul Ștefan sau Alin Oiță, cunoscuți pentru bătăi, șantaje, sechestrări de persoane și tâlhării.

Sursa: EVZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.