Un piroman a incendiat, noaptea trecută, patru case din oraşul Babadag! Două dintre imobile au fost complet distruse de flăcări. Poliţiştii sunt în alertă şi îl caută pe individ. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:40, că în orașul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuințe.

Continuarea aici.

Doi foști elevi ai unui liceu din Huedin, județul Cluj, s-au ales cu dosar penal, după ce și-au umilit un coleg de școală în fața celorlalți elevi. Incidentul s-a petrecut în urmă cu un an, când agresorii erau încă minori. Judecătoria Huedin a condamnat doi tineri pentru private de libertate, după ce aceștia și-au umilit un coleg de la școală. Incidentul s-a petrecut în pauza mare, la liceul tehnologic din Huedin.

Continuarea aici.

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin este suspectat că şi-a ucis fiul, în timp ce acesta dormea. Poliţia a fost chemată de o rudă a victimei, în faţa căreia bărbatul de 80 de ani şi-ar fi mărturisit fapta. Anchetatorii au constatat că victima fusese înjunghiată de nenumărate ori.

Continuarea aici.

Caz cutremurător în Maramureş. O femeie cu un bebeluş de doar zece luni în braţe a fost atacată cu cuţitul, în plină stradă, chiar de iubitul ei. Individul a înjunghiat-o de mai multe ori, sub privirile trecătorilor. Bărbatul își suspectă concubina că îl înșeală, astfel că între cei doi s-a iscat inițial un conflict verbal, care a degenerat rapid într-unul violent. În tot acest timp copilul lor de numai 10 luni se află în brațele femeii, iar când aceasta a încercat să se îndepărteze, bărbatul a luat un cuțit și a lovit-o de mai multe ori în spate.

Continuarea aici.

Protecția Datelor a amendat două mari companii din România, după ce au accesat ilegal mai multe date persoane a sute de clienți. BCR și Vodafone au primit o amendat de 2.000 de euro după ce datele personale a peste 560 de clienți BCR au fost transmise prin email dintr-o eroare tehnică a unei aplicații IT către alți clienți.

Continuarea aici.

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban critică decizia partidului care vrea acum să-i pedeapsă pe tinerii liberali care au scandat injurii la adresa PSD, în timpul unei petreceri organizate la școala de vară.

Continuarea aici.

Cămările  gospodinelor sunt aproape goale, iar producătorii abia de văd de după munții de legume de pe tarabe. Marfa zace în piață și prea puțini sunt cei care se încumetă să cumpere. Prețurile mari țin clienții departe.

Continuarea aici.

Patru persoane au fost condamnate la pedepse cu închisoarea pentru că au pus pe picioare o vastă rețea de prostituție, folosindu-se de metoda „loverboy”, prin care au obținut peste 500.000 de lei. Tribunalul Brăila i-a condamnat pe 14 septembrie pe Adrian Valentin Crăciun, Gabi Stan, Petre Stanciu și Alina Tache la pedepse cuprinse între 3 ani și 8 luni și 5 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor. În plus, instanța i-a obligat să le plătească la victimelor daune morale ce totalizează 140.000 de lei. Decizia instanței nu este definitivă. Anchetatorii au stabilit că cei patru au exploatat sexual patru fete în perioada martie 2018 – aprilie 2021, dintre care trei aveau 14 ani la data faptelor, iar două erau surori, în timp ce a patra victimă avea 16 ani. Schema era simplă. Bărbații cunoșteau fetele pe Facebook sau prin cunoștințe, iar la scurt intrau în relații de concubinaj cu ele.

Continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.