Acasa > Editorial > Cui îi folosește arestarea doctorului Mircea Beuran?

Cui îi folosește arestarea doctorului Mircea Beuran?

Doctorul Beuran este o personalitate arhicunoscută. Așa arhicunoscută cum e, personalitatea sa a petrecut noaptea la zdup. Este acuzat că un alt medic l-ar fi mituit, în urmă cu doi ani, pentru a-l favoriza să obțină nu știu ce. Cum și de ce colegul medic și-a adus aminte abia acum nu se știe. Știu procurorii. Care, dacă ar fi cinstiți – scuze, aș ceva nu există la DNA – , deci, dacă ar fi inteligenți, l-ar întreba pe mituitor dacă a avut acei bani și dacă i-a avut de unde i-a avut. S-ar dovedi, indiferent de răspuns, că acel pârâtor avea banii tot din mită. Deci toți medicii, pârâtori sau pârâți, iau mită. Dacă toți iau mită, inclusiv doctorul Beuran a luat mită, ce era de demonstrat a fost demonstrat. Eu, de pildă, aș face o anchetă să descopăr un singur medic care nu ia bani de la pacienți. Abia după ce l-aș găsi pe acel doctor cinstit, i-aș atribui doctorului Beuran premisa de nevinovăție. Altfel, nu. Sau, ca să simplific, aș depista un singur pensionat medical care nu și-a obținut pensia pe bani etc.

P.S.: Când dintr-o bandă de hoți alegi pe unul singur pentru a-i dovedi vinovăția, faptul devine suspect. Beuran merită să fie apărat nu fiindcă ar fi nevinovat, ci pentru că este victimă politică. Asta nu mai este Justiție, este Inchiziție. Câți dintre cei arși pe rug au fost vinovați? Cunosc un medic care l-a transformat pe Dumnezeu în agent de publicitate și Biserica, respectiv Garda Pretoriană a lui Dumnezeu îi oferă biserica pentru a veni acolo cu surle și trâmbițe și a-și vinde marfa. Ce țară mai suntem, ce fel de comunitate mai este și aceea unde popii și medicii convin să aducă blasfemii cu sârg și nerușinare?

P.S.2: Domnule ambasador Zuckerman ori Zuckenberg sau cum te-o chema, aceasta-i corupția adevărată și dacă asta-i corupția adevărată, să vă fie clar, domnia voastră o susține, nu o sfidează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.