Acasa > Editorial > Marius Tucă ne înșală cu bună știință

Marius Tucă ne înșală cu bună știință

Tucă se laudă. Este convins că are meritul de a fi anunțat primul „marea știre”. În realitate, a fost invers. A fost ales pentru manipularea asta. Era cunoscut de la televizor. Nu se manifestase de partea cuiva. Era nevoie ca opinia publică (vulgul) să fie pregătită pentru a primi lesne mascarada. Și a fost ales el. Nu se găsea un altul mai bun!

P.S. 1: Tucă dă dovadă de neprofesionalism. Se include în campania dezlănțuită de Cumpănașu împotriva instituțiilor statului, pe pofta purtătorului chipiului german. Le acuză pe acestea de crimă fiindcă nu l-au ascultat și au conchis prin analize docte, de specialiști, că, logic și științific, nu era posibilă aneantizarea unui cadavru într-un cazan de amator. În plus, s-a dovedit că la ora când Alexandra suna dramatic la STS, domnul Dincă era în oraș, iar victima era acasă la el, liberă, nelegată, liniștită. Deci, ajuns acasă, Dincă n-avea motiv de nicio enervare ca să o ardă. Este neliniștitor tupeul samavolnic al acestor indivizi susținuți de Procuratură – printre altele, vinovată de aproape toată povestea – în frunte cu Cumpănașu și Tucă.

P. S. 2 Să nu se uite că în cazul uciderii Ancăi Broscățan s-au inventat probe de sânge care l-au condamnat la pușcărie pe Samoilescu și abia după decembrie 1989 a fost dovedit adevăratul asasin… În Procuratură nu s-a schimbat nimic de atunci.

P.S. 3 Cine garantează că oasele duse la analiză erau cele din cazan?

P. S. 4 Marius Tucă a gafat. A deconspirat concluzia conspirației înainte de verdict. Înspăimântat, a dat vina pe toate instituțiile statului, ca fiind criminale. În realitate, gafa lui este cea mai lămuritoare dovadă că este vorba de o diversiune care n-a fost posibilă nici pe timpul lui Ceaușescu. Pe timpul acestuia, Procuratura a comis o falsificare, fiind sigură pe vinovăția lui Samoilescu. Acesta, la rându-i, își recunoscuse crima.Miliția a inventat o probă oarecum nevinovată. De data asta, falsul a fost conspirat politic, la cel mai înalt nivel.

P.S. 5 Nebunia acestei atrocități dovedește că această „conspirație” a pierdut partida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.