Acasa > Editorial > Merkel și regina Elisabeta

Merkel și regina Elisabeta

Pasiunea de a domina – varianta germană. Sub ochiul ei, omul se schimonosește în ferocitate ariană, devine mai nociv decât șarpele și mai falnic decât cameleonul. Posesorii rasei respective o numesc patriotism, nostalgiind după speranțe și idealuri superioare, urcând pe muntele disprețului.

Noblețea reginei Elisabeta e ca un sfinx suplu și convingător, e ca o dansatoare căreia sufletul educat de veacuri îi este simbol și esență; o așază în capul cercului monarhic cu discreție și veșnicie. Această neclintire a sinelui se apără cu vorbe puține împrejmuindu-se ca o fortăreață ce respinge tot ce este vrednic de dispreț.

Deosebirea dintre prima ființă și a doua este una singură, dar profundă. Cât un abis de netrecut. Ea, deosebirea, se distinge și dacă la mijloc ar fi chiar România noastră. Un președinte care ar sfida Constituția, ar minți cu nerușinare și ar huli o parte a poporului s-ar izbi ca musca de geam în raporturile cu magistrala pavăză a nobleței.

Atenție, deci! Occidentul nu este UE. Pentru că UE condusă de Merkel este, în realitate, o armată de ocupație sub acoperire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.