Acasa > Articole > Doza De Realitate > "Hitler sunt eu" ia drumul bibliotecii tale

"Hitler sunt eu" ia drumul bibliotecii tale

Vă anunţ cu bucurie că ieri a văzut lumina tiparului romanul „Hitler sunt eu”, sub semnătura scriitorului Nicolae Cristache.

Atenţie!!! Cartea este tipărită în număr limitat de exemplare. Ca urmare, cei interesaţi să o achiziţioneze pot face deja comenzi la editura eLiteratura, strada Vasile Lascăr nr 5-7, etaj 6, sector 2, la numerele de telefon 021 312 8212, 0722156408 sau pe e-mail: office@epublishers.info

Printre alte personalităţi, cartea va ajunge şi la cancelarul Germaniei, Angela Merkel, însoţită de următoarea scrisoare a autorului:

Doamnă cancelar Angela Merkel,

Editura eLiteratura a publicat  romanul intitulat „Hitler sunt eu”. Autorul, Nicolae Cristache, a mai publicat două romane de acelaşi profil: „Ceuşescu, un erou blestemat” şi „Marx, a doua venire” – o relatare fiction despre ultimele ore din viaţa marelui gânditor.


În concepţia artistică a acestuia, Universul, având nevoie el însuşi de o oglindă, a creat Omul, asemenea lui, cu o cuprindere de la minus infinit – răul, la plus infinit – binele. Şi că tot aidoma Universului, omul este în plină expansiune.
Pentru a păşi într-un nou Ev, omul trebuie să iasă din carapacea Evului prezent. Dacă America ar recunoaşte că bombele atomice aruncate asupra unor nevinovaţi, la Hiroşima şi Nagasaki, au fost la fel de criminale precum camerele de gazare de la Auschwitz, n-ar mai fi nevoie de tratate de interzicere a armelor de distrugere în masă, căci s-ar autoelimina prin conştiinţa comună a societăţii planetare.


Hitler suntem toţi. Şi ca să nu mai facem ca el, trebuie să ni-l asumăm, nu să-l rejetăm. Să ştim că pentru a nu fi ceva, e nevoie să recunoaştem că putem fi.
Câtă vreme Omul se ascunde de el însuşi va fi robul convingerii că libertatea este virtutea minciunii.


Acest Nou Ev are nevoie de binecuvântarea puternicilor lumii. Domnia voastră puteţi face asta în numele poporului german, binecuvântându-l implicit. Credeţi că este vremea s-o faceţi?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.