Acasa > Articole > Politic > Încă un proces pentru Roberta Anastase

Încă un proces pentru Roberta Anastase

Sptămîna viitorare Roberta Anastase se alege cu o nouă plîngere în instanţă pentru fraudarea votului la Legea pensiilor. De această dată cei care se războiesc cu ea sînt reprezentanţii Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS). Ei au decis să o dea pe şefa Camerei Deputaţilor în judecată pe civil pentru a putea să ceară daune în numele tuturor pensionarilor.

FACIAS INTENTEAZA PROCES ROBERTEI ANASTASE

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), constatand infractiunea fara precedent in Romania a presedintelui Camerei Deputatilor, Anastase Alma Roberta, decide depunerea unei actiuni in instanta pentru a o obliga la plata de despagubiri financiare nominale fiecarui pensionar lezat de demersul abuziv intreprins de aceasta.

Fraudarea votului pentru Legea Pensiilor, prin care pensionarilor din Romania le-a fost stabilit cuantumul pensiei nerespectandu-se realitatea parlamentara, reprezinta un abuz in serviciu la nivelul cel mai inalt al deciziei politice. FACIAS se va adresa justitiei, printr-o actiune in instanta ce va fi depusa la inceputul saptamanii viitoare, solicitand ca Anastase Alma Roberta, presedinte al Camerei Deputatilor sa suporte integral, pentru fiecare pensionar vizat de Legea Pensiilor, sumele financiare cu care acestia au fost prejudiciati prin adoptarea ilegala a noii Legi.

De asemenea, FACIAS solicita Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii domnei Anastase Alma Roberta.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.