Acasa > Articole > Doza De Realitate > Soţul judecătoarei care s-a sinucis, găsit mort în casă

Soţul judecătoarei care s-a sinucis, găsit mort în casă

Soţul judecătoarei care s-a sinucis chiar lângă maşina sa, în luna noiembrie, a fost găsit mort în casă. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul, medic la Spitalul Judeţean Mureş, s-a spânzurat chiar în propria casă şi a fost găsit fără suflare de către fiul său, în vârstă de 20 de ani. Totul la doar trei luni de la tragica veste că soţia sa, judecătoare la Curtea de Apel Mureş, şi-a tăiat gâtul.

În data de 22 ianuarie, în jurul orei 17:30, poliţia a fost sesizată printr-un apel la numărul de urgenţă despre faptul că într-un imobil din comuna Livezeni s-ar afla un bărbat mort. Sesizarea a fost făcută chiar de către fiul bărbatului, care a reclamat faptul că tatăl său nu îi răspunde la telefon,

La scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echpaj de poliţie, care a descoperit trupul bărbatului. Oamenii legii au chemat un medic legist şi echipa criminalistă pentru a face cercetări la locul crimei. Trupul bărbatului a fost dus pentru autopsie la Morga din Târgu-Mureş.

Cosmin Silviu Moldovan, în vârstă de 44 de ani, era specialist în simulare aplicată în medicină, conferenţiar universitar la UMFST Târgu Mureş, dar şi caadru didactic la Centrul de Simulare şi Abilităţi Practice. Se pare că moartea soţiei sale, din luna noiembrie, l-a marcat pe bărbat, care a decis să îşi ia viaţa. El rămăsese cu un copil mic, în vîrstă de trei ani, pe care acum îl creștea singur, în casa cumpărată cu credit din comuna Livezeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.