Acasa > Articole > Doza De Realitate > Sprijin pentru boschetari

Sprijin pentru boschetari

Avand in vedere avertizarile meteo care anunta temperaturi scazute in Capitala, viceprimarul Victor Iovici a cerut operatorilor responsabili cu deszapezirea si combaterea poleiului sa aplice tratamente preventive cu materiale antiderapante pe arterele din toate sectoarele Capitalei, cu precadere pe rampe, pante si poduri, pentru prevenirea aparitiei poleiului si a podurilor de gheata.

 

Incepand cu ora 21.00, operatorii de salubritate din toate sectoarele vor interveni cu materiale antiderapante, iar pe timpul noptii se va interveni punctual acolo unde este necesar.

Utilajele de deszapezire, incarcate cu material antiderapant, vor stationa in mai multe puncte fixe, astfel incat sa poata interveni rapid, in cazul in care fenomenele meteorologice o impun.

 

 

De asemenea, Victor Iovici a solicitat Politiei Locale sa identifice si sa transporte persoanele fara adapost care sufera din cauza frigului, in spitalele sau centrele puse la dispozitie de municipalitate.

 

 

NOTA:

 

Reamintim ca bucurestenii pot beneficia de ceai sau supa calda in cantinele aflate in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti.

 

Acestea se afla in urmatoarele locatii:

 

– Sfantul Constantin, nr. 8, sector 1;

– Calea Grivitei, nr. 216, sector 1;

– Agricultori, nr. 44, sector 2;

– Bdul Dacia, nr. 196, sector 2;

– Calea Ferentari, nr. 91, sector 5.

 

Totodata, in Calea Serban Voda 164-168 si in Complexul de Servicii Socio Medicale al Municipiului Bucuresti, oamenii strazii vor primi ingrijiri si mancare calda. Pentru orice sesizare privind oamenii fara adapost, cetatenii Bucurestiului sunt rugati sa sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218.

 

4 ianuarie 2011

 

 

Serviciul pentru Relatia cu Mass-Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.