Lumea occidentală este în putrefacție. Un miros fetid de hoit răzbate din toate hidoșeniile pe care ei le promovează contra naturii umane, contra bunului simț, contra moralității, contra lui Dumnezeu. Sodoma și Gomora biblică este reiterată acum.

Citesc, văd și aud, de luni bune, tot felul de scârboșenii care îmi provoacă voma, la propriu. Legalizarea zoofiilei.

Legalizarea pedofiliei cu acordul ONU!!!

Lădițe cu nisip si castronele cu apă în toaletele școlilor din Canada, pentru elevii care se cred într-o zi pisici sau câini. Probabil urmează și cotețul cu găini, pentru cei care decid să fie vulpițe, într-o zi.

În aceeași Canadă decăzută moral sub conducerea psihopatului de Trudeau un adolescent este arestat pentru că se declară normal, adică băiat, și refuză să accepte în toaletă tranși sau cum s-or mai numi.

Văd multe filmări cu copii de grădiniță cărora le sunt aduse acele arătări numite ,,drag queen” să le arate porcoșenii întru pervertirea minților lor inocente. Unde sunt părinții acelor copii ??? Păi sunt cu copilașii în brațe în altă de filmare, asistând la un spectacol în care drag queen ăștia fac exhibiționism și își arată dedesupturile în poziții indecente.

Copiii își pot schimba sexul după cum visează ei noaptea, mutilându-se pe viață în operații nesfârșite, fără acordul părinților.

Femei care zic că-s bărbați. Bărbați care zic că-s femei. Gen neutru. Gen fluid. Lgbtq+

(Ce dreacu înseamnă plusul ăla? De ce nu e radical din 2 ?)

Un dezaxat sculptează un barbat cu sâni care alăptează un bebeluș și cică asta e artă. Ba sculptura absolut hidoasă e amplasată în fața unui muzeu din Danemarca.

Altă deraiată care zice ca e artistă se pune cu curu-n sus pe un scaun ca la ginecolog și își arată… știți voi ce. Iar oamenii privesc și cică asta-i expoziție.

Iar exemplele pot continua, dar nu mă mai ține stomacul revizuind mental imaginile din ultimul timp.

Sunt oripilată de această promovare excesivă a urâtului în cele mai grotești forme ale sale. Dintotdeauna urâtul, urâțenia, mizeria a fost dată deoparte, tocmai pentru că provoacă dezgust. Acum e ridicată pe piedestal.

Cum e posibil ca anormalitatea să surclaseze normalitatea? Cum e posibil ca o minoritate să ne atace pe noi, majoritatea normală, cu anormalitatea ei?

Vă mărturisesc că, dintr-o persoană extrem de tolerantă cum eram, am ajuns să nu mai tolerez nimic. Și schimbarea asta de atitudine le-o datorez lor, scârbavnicilor minoritari care vin cu tăvălugul peste noi și ne bat cu pumnu-n masă nouă să le acceptăm mizeriile. Iar scârboșeniile pe care le fac copiilor, ei bine, astea merită pedeapsa cu moartea, în opinia mea.

Aceasta lume diavolească trebuie să dispară. Punct. Toleranță zero!

Vorba unei prietene: le doresc acestor specimene să treacă prin chinurile facerii până se vor vindeca (dacă mai e posibil) de nebunia mocirloasă în care vor să ne bage pe toți.

Și le doresc un ciclu cât mai abundent, cu dismenoree și cu durata de 14 zile pe lună!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.