Acasa > Articole > L-ati Vazut? > Minora dispare, poliţiştii obligaţi să o caute

Minora dispare, poliţiştii obligaţi să o caute

La numai 14 ani, Ioana Fiţan, a ajuns un adevărat blestem pentru familie. Cum şi cînd îi vine „pe chelie”, fuge de-acasă. Din păcate, în ciuda obişnuinţei, problemele părinţilor rămîn. Frămîntări, griji, nesomn, lacrimi… Cînd nu mai rezistă, dau fuga la poliţie şi anunţă dispariţia. Iar poliţiştii n-au încotro. Pornesc în căutarea ei, o găsesc după mai multă sau mai puţină vreme, o duc acasă, iar după cîtva timp povestea începe de la capăt…

De această dată Ioana Fiţan s-a făcut nevăzută încă din data de 3 martie. De fapt, atunci a plecat de-acasă, din localitatea sibiană Nocrich, la o mătuşă din Marpod, acelaşi judeţ. După aproximativ două săptămîni s-a săturat de traiul la rude şi a anunţat că se-ntoarce la părinţi.

Se pare că a rătăcit drumul spre casă, pentru că de atunci nimeni din familie nu mai ştie nimic despre ea. Dar cum acesta a devenit un obicei, părinţii s-au gîndit să-i anunţe dispariţia abia pe 19 martie.

Iar de atunci poliţiştii o tot caută.

La data dispariţei purta pantalon tip jeans de culoare neagră, haină de piele de culoare neagră şi cizme de piele de culoare neagră.

Semnalmente: 1,58 m înălţime, 57 kg greutate, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr negru, tuns scurt.
Semne particulare: nu se cunosc; ocazional poartă ochelari de vedere.
Persoanele care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112, ori 116.000.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.