duminică, august 1, 2021
Acasa > Articole > Doza De Realitate > Bătaie la Primăria Grințieș – Neamț

Bătaie la Primăria Grințieș – Neamț

sursa foto: Mesagerul Nemțean

Poliția și Ambulanța din Bicaz au intervenit de urgență, în această dimineață, la Primăria din comuna nemțeană Grințieș. Primul care  le-a cerut ajutorul, în jurul orei 9.35, a fost viceprimarul Alin Crețu, reprezentant al PRO România. Potrivit Antena 3, acesta a reclamat că pe fondul unui onflict mai vechi cu primarul Ana Buștihan (PNL) aceasta i-ar fi tras un pumn în față. Se pare că lovitura a fost atît de puternică încît l-a pus pe bărbat la pămînt.

La rîndul ei, primarul Buștihan a cerut ajutor la ora 9.47, invocînd lovituri primite de la Crețu, dar și creșterea tensiunii, scrie Mesagerul Nemțean.

La fața locului, polițiștii și cadrele sanitare au concluzionat că, de fapt, nu ar fi fost necesară prezența lor. Cu toate acestea, mai marii comunei Grințieș au fost duși la spital pentru investigații, iar polițiștii continuă cercetările.

 Comunicatul oficial al IPJ Neamț

 La data de 3 februarie a.c., ora 09.35, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 de ani, din Grințieș, cu privire la faptul că a fost agresat de o femeie de 52 de ani, în timp ce se afla în interiorul unei instituții publice.

Totodată, la ora 09.47, prin apel 112, femeia de 52 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată de bărbatul de 37 de ani.

În urma celor sesizate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.