duminică, decembrie 5, 2021
Acasa > Articole > Politic > Liberalisme

Liberalisme

Încep concedierile din ANAF: Peste 2.000 de angajaţi, daţi afară

Reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi finalizată până în vară, urmând să fie concediate peste 2.000 de persoane, a anunţat marţi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, precizând că odată cu informatizarea instituţiei nu va mai fi nevoie de atât de mult personal.

Continuarea pe Money.ro

https://www.money.ro/incep-concedierile-din-anaf-peste-2-000-de-angajati-dati-afara/?fbclid=IwAR2mxy1DAAhzwm7S7-zwFgsoQHgGlLGn7dN0oWYhphmXxaS2xP-PJWKANEc

 

Noi execuții făcute de Ludovic Orban și Marcel Vela! Numiri pe bază de familie

Premierul Ludovic Orban și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și-au continuat, în această săptămână, planul de înlocuire a prefecților numiți în guvernarea social-democrată. În schimbul social-democraților, au fost numiți liberali.

Ludovic Orban și șeful MAI au decis să-i execute pe prefecții de Călărași și Timiș, anume pe Iacob George, respectiv pe Eva Georgeta Andreaș.

Continuarea pe Bugetul.ro

https://www.bugetul.ro/noi-executii-facute-de-ludovic-orban-si-marcel-vela-numiri-pe-baza-de-familie/

Guvernul Orban mută în forță! A înființat o instituție pentru a controla piața

Guvernul Orban face o mutare care îi aduce controlul total pe această piață! A înființat o instituție pentru a aviza proiectele IT guvernamentale cu o valoare de peste 500.000 de euro. Instituția se află sub comanda directă a lui Ludovic Orban. Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), o instituție nou înființată de guvernul PNL și aflată în subordinea directă a premierului Ludovic Orban, preia de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor o serie de atribuții esențiale pentru sectorul public de IT, potrivit unei Ordonanțe de Urgență adoptate de Executiv la finalul anului trecut.

Continuarea pe Bugetul.ro

https://www.bugetul.ro/guvernul-orban-muta-in-forta-a-infiintat-o-institutie-pentru-a-controla-piata/

Se confirmă ancheta Bugetul.ro! Ordinul lui Marcel Vela blochează Poliția sub sceptrul politic

La 27 noiembrie 2019 titram „Revoluție doar la microfon? Ultimul ordin al ministrului de Interne țintuiește Poliția sub control politic”, referindu-ne la decizia prin care Marcel Vela a hotărât să blocheze concursurile pentru ocuparea funcțiilor în MAI. De atunci și până azi, 14 șefi din Poliție au fost împuterniciți, ei nedând un concurs pentru ocuparea funcțiilor pe care le dețin în prezent, așa cum ar fi fost normal. După cum a dezvăluit președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, pentru Bugetul.ro, împuternicirile îi fac pe cei numiți în funcții „obedienți politic”. Cum practica împuternicirilor este folosită de ani buni, revoluția promisă de Marcel Vela pare să fie doar în fața camerelor de luat vederi. Printre cei împuterniciți de Marcel Vela se numără și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

Continuarea pe Bugetul.ro

https://www.bugetul.ro/se-confirma-ancheta-bugetul-ro-ordinul-lui-marcel-vela-blocheaza-politia-sub-sceptru-politic/

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.