vineri, ianuarie 28, 2022
Acasa > Unde-i lege... > Sătmăreni arestați pentru trafic de droguri

Sătmăreni arestați pentru trafic de droguri

Prima acțiune a procurorilor DIICOT Satu Mare s-a soldat cu reținerea lui Nagy Lenard și a lui Matolczki Iuliu Robert, care au fost prinși în flagrant după ce au comercializat 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro.

În aceeași zi, respectiv, la data de 06.01.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale). Și acesta – Horvath Szilveszter Michael – a fost prins tot în flagrant delict după ce a vîndut 100 grame de amfetamină, în schimbul sumei de 1.800 de euro.

Acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a unui mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Satu Mare în urma căreia au fost descoperite și ridicate 15 doze de substanţă pulverulentă de culoare albă, învelite în folie de aluminiu şi un număr de 3 pungi din material plastic cu conţinut de substanţă pulverulentă de culoare albă, despre care inculpatul a arătat că sunt „speed” în amestec cu cafeină, droguri pe care le-ar fi primit din afara țării.

Pe 7 ianuarie, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea celor trei pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.