luni, septembrie 20, 2021
Acasa > Presa > Bărbat căzut pe stradă, jefuit de un tânăr, în Capitală

Bărbat căzut pe stradă, jefuit de un tânăr, în Capitală

Un bărbat căzut pe stradă, inconștient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă în care acesta se afla. Evenimentul s-a produs miercuri, în Sectorul 5 al Capitalei, iar tânărul a fost prins de jandarmi.

Jandarmii au observat miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, un bărbat cu răni sângerânde care zăcea pe marginea trotuarului, aproape inconștient.

Jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconștient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o mașină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni.

Oprit și legitimat, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, unde i s-a întocmit un nou dosar penal, informează Antena3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.