luni, septembrie 20, 2021
Acasa > Articole > Politic > Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri

Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat, vineri, în Iași, în repetate rândului, de-a lungul discursului dedicat Micii Uniri. Cele mai aprinse vociferări din audiență au venit atunci când șeful statului a făcut referiri la PSD, dar vociferările au avut loc și în alte momente ale discursului. Iohannis a zis că PSD vrea să blocheze din Parlament „năzuințele oamenilor”, printre altele. La huiduieli, Klaus Iohannis a reacționat zâmbind și și-a încetinit discursul, dar nu s-a oprit. El a spus că este nevoie de antipate și că acest lucru nu este un „moft”. El le-a transmis tuturor politicienilor mesajul să nu ignore forta vocii poporului”.

La sosire, politicienii prezenți, dar și Klaus Iohannis, au fost întâmpinat cu pancarte. Unii dintre participanţi au afișat mesaje precum “Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea”, “Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova”, “Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, “Hora la Iaşi, banii la Bucureşti”, informează știripesurse.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.