În Germania, legea federală interzice împușcatul lupilor. Că e o specie pe cale de dispariție, că habitatul le-a fost deranjat, că etc. Conform unor rapoarte federale în Germania nu a mai fost împușcat un lup de circa 30 de ani.

Ei bine, poneiul președintei Ursplua van Der Leyen a fost mâncat de un lup, în luna septembrie, în timp de păștea de domeniile „groafei” din regiunea Hanovra.

Frate! Ce durere și ce jale. Comisia Europeană cere ca Germania să reevalueze statutul de specie protejată al lupilor din Germania, iar administrația regiunii Hanovra dă o dispensă de la legea federală pentru ca lupul „criminal” să fie vânat. Un lup identificat datorită monitorizării electronice obligatorie la speciile protejate.

Nu poți să nu remarci dubla măsură cu care ne-a obișnuit în acțiune Comisia Europeană. Dacă poneiul era un simplu ponei și nu era poneiul baronesei, probabil autoritățile i-ar fi spus proprietarului: „Ghinion!” Așa, fiind un ponei cu titlu nobiliar, proprietatea unei maneliste cu scârț și aere de Bruxelles, ajunsă împărăteasă peste Europa, execuția lupului a fost stabilită, fără posibilitate de apel.

Zic experții că, atunci când haitele de lupi dispar, locul lor este luat de șacali. Așa e! Confirm, Europa e plină de șacali, toți se vor șefi de haită și mai toți sunt bolnavi de jigodie! Iar nouă, oamenilor, nu ne lipsește decât monitorizarea obligatorie. Dar stați liniștiți, că se rezolvă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.