Acasa > Articole > Doza De Realitate > Nota explicativa

Nota explicativa

Dau aici si acum, de stire,  (si chiar declaratie) ca de astazi ma reapuc de treaba.

De ce sentinta.ro? Nu, nu mi-am propus sa ma substitui Puterii Judecatoresti. Si nici nu cred ca as avea de ce sa o fac. Pe de o parte, apartin celei de-a patra Puteri oficiale in stat (adica presei), pe de alta parte, oricite sentinte mi-ar veni mie sa dau, ele nu ar fi puse in aplicare. Adica ar fi nule. Si-atunci de ce mi-as pierde vremea?

In schimb am putea sa facem impreuna ceva. In timp, eu am sa va prezint diverse fapte si situatii. Pe unele ca atare, pe altele mai mult sau mai putin interpretate. Rolul vostru este sa postati comentarii si eventual completari de informatii la aceste materiale. Stiu ca de-a lungul anilor presa a scris degeaba o multime de lucruri importante. Dar, la fel de bine, stiti si voi destule cazuri in care nu a scris degeaba.

Iar  daca printre voi vor fi destul de multi care impartasesc aceeasi opinie ( nu neaparat asemanatoare cu a mea), putem sa producem schimbarea. Eu am gasit calea de a nu-i lasa pe cei putini, dar care "au piinea si cutitul", sa faca doar de capul lor.

Prin urmare, sentinta o dati voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.