Scene desprinse din filmele XXX s-au petrecut în noaptea de ½ ianuarie 2024 într-un bar din localitatea argeșeană Costești. O femeie de 44 de ani, din județul Ilfov, a întreținut relații sexuale cu trei bărbați chiar în incinta barului, sub ochii mai multor privitori.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri atît pe numele femeii, cît și al celor trei bărbați.

Pe parcursul cercetărilor a reieșit că femeia îl cunoștea pe un băiat de 22 de ani din Costești, iar acesta, folosind banii obținuți la colindat, i-a plătit drumul pînă la el, apoi s-au dus la barul din localitate. Aici au băut în neștire, iar puștiul i-a propus femeii să facă sex cu el, chiar acolo, pe loc. Femeia s-a împotrivit, dar junele, ajutat și de doi prieteni, a „convins-o”. După ce a terminat el, cei doi prieteni n-au ținut nici ei cont de refuzul femeii și, de asemenea, „i-au făcut felul”, în timp ce restul clienților glumeau pe seama celor întîmplate și filmau.

Astăzi, cei trei violatori, în vîrstă de 22, 38 și 42 de ani, urmează să fie prezentați Judecătoriei Costești cu propunere de arestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.