Trecutul prim-ministrului Florin Cîțu este departe de a fi descifrat în totalitate, așa cum reiese din ultimele dezvăluiri din presa tabloidă, care arată că după ce a devenit liderul Guvernului României, fostul ministru al Finanțelor n-a ascuns publicului doar cele două zile de arest din SUA, ci și faptul că a fost căsătorit și are o fată, despre care oamenii din satul natal susțin că ar fi chiar nepoata guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu.

La 15 august, evz.ro relata că premierul Florin Cîțu are încă un dosar în Statele Unite și a fost dat pe mâna recuperatorilor. Cu două zile înainte se aflase că Florin Cîțu a fost trimis la reeducare după ce a urcat băut la volan. Ulterior, au apărut dezvăluiri conform cărora premierul a mințit cu privire la studiile din SUA.

În legătură cu cele două zile de arest efectuate în SUA din cauza consumului de alcool, Florin Cîțu a fost întrebat de mai multe ori dacă a consumat și droguri. Când a comentat comentat episodul în care Orban ar fi consumat palincă la o şedinţă de guvern, Cîțu a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor care îl întrebau despre consumul de droguri.

Recent, imaginea premierului a fost implicată într-un scandal generat de un consilier de-ai săi, care ar fi pretins că este jurnalist pentru a încerca să o convingă pe profesoara americană Deidre McCloskey să-l laude pe Cîțu.

Florin Cîțu a fost căsătorit și are o fetiță

Revenind la subiectul știrii, jurnaliștii de la wowbiz.ro au fost cei care au aflat ultimele informații din trecutul celui care luptă cu Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL. Sunt mărturii ale oamenilor din satul Tulei-Câmpeni (comuna Golești, județul Vâlcea), în care a copilărit premierul.

Așa s-a aflat că Florin Cîțu a fost căsătorit și din acea căsnicie a rezultat un copil. Sursa citată a notat că în cv-ul completat în 2006, înainte de a se angaja la o bancă, Cîțu menționase că era căsătorit. Ulterior, din motive care sunt încă necunoscute, acesta a omis să mai facă vreo referire despre statutul social.

Iată ce a spus unul dintre oamenii locului, T.D., când a fost întrebat despre prim-ministrul României: ”E de aici. A crescut cu noi și… nu e mereu premier. Să se intereseze și el de noi. Nu îi cerem nimic decât drumul și apa.”

 

Cîțu și legătura cu Mugur Isărescu

 

„wowbiz.ro: Mai venea aici și cu soția sau nu o știți?

Vecinul premierului: Ne-am întâlnit la colindeț (n.r. – tradiție care se păstrează în acest sat, în Ajunul Crăciunului, când se împart colaci la poartă trecătorilor), era cu ea.

reporter: S-au despărțit demult?

vecin: Ohoo, sunt câțiva ani. Pe fetiță nu am mai văzut-o de când era mică.

reporter: Fetiță? Ce fetiță?

vecin: Mă miră că nu știți și mă întrebați asta! Fetița lui! Nu știați?

reporter: Nu, nu știam… E mare?

vecin: Nu am mai văzut-o, nu știu cât e de mare. Când a venit atunci era fetița mică. Deci e mare fata lui! Da, acum e mare, sigur!

reporter: Dar ea nu e de aici, nu?

vecin: Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. Da, e nepoata lui Isărescu”, se arată în reportajul publicat de wowbiz.ro marți, 31 august 2021.

Sursa: EVZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.