Acasa > Presa > Tragedie la Constanța. Părinții s-au sinucis după moartea copilul lor răpus de cancer!

Tragedie la Constanța. Părinții s-au sinucis după moartea copilul lor răpus de cancer!

Nicuşor şi Vangheliţa Aravă din Constanța s-au sinucis, după ce fiul lor, Cristian, a murit învins de un cancer nemilos. Copilul fusese diagnosticat, cu șapte ani în urmă, ca având un chist în creier, inoperabil, şi hidrocefalee. Cristian avea doar zece ani.

După ce copilul a murit, Nicușor și Vangheliţa Aravă și-au pus și ei capăt zilelor. Părinții nu mai vedeau niciun sens în a-și continua viața fără puiul lor.

Cei doi au lăsat în urma lor o scrisoare de 13 pagini în care au povestit drama prin care au trecut și și-au motivat decizia de a-și încheia socotelile cu viața.

Prima s-a spânzurat Vanghelița, mama lui Cristian, cu ajutorul soțului ei. După ce a așezat trupul femeii pe un pat, s-a sinucis și Nicușor. Drama a ieșit la iveală deabia câteva zile după suicid, când vecinii au anunțat că dinspre apartamentul lor venea un miros greu de suportat.

„Am simţit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simte o mamă şi un tată la aflarea unei asemenea veşti îngrozitoare despre propriul lor copilaş ,dulce, care nu împlinise, încă nici măcar 3 anişori”, a scris mama lui Cristian, în urmă cu zece ani, într-o postare pe blogul ei, informează evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.