Corneliu Vadim Tudor nu a dat, astăzi, declaraţii scrise la Parchetul General, pentru că „mă doare mîna pe care o am pusă în ghips”. E adevărat că mîna bolnavă este cea stîngă, iar liderul PRM este dreptaci, dar procurorul de caz pare să fi acceptat explicaţia.

Corneliu Vadim Tudor, a fost audiat, marţi, de procurorii Parchetului General în dosarul în care este acuzat de ultraj şi nerespectarea unei hotărîri judecătoreşti. „Nu mai cred în justiţia din România. Este cea mai coruptă instituţie din România! (…) Acesta este un proces politic, dirijat politic, în dublu scop: să dezintegreze PRM lăsîndu-l şi fără sediu, după ce l-a lăsat fără mandate în Parlamentul României şi în al doilea rînd să distrugă ziarul partidului, Tricolorul, lăsându-l fără sediul redacţiei", a declarat Vadim Tudor, la ieşirea de la audieri. Tot atunci a anunţat că „site-ul ziarului este atacat de trei zile de către STS. Un atac informatic fără precedent defăşoară STS-ul lui Marcel Opriş împotriva ziarului Tricolorul, de trei zile şi trei nopţi. Serverul nostru este în Luxemburg. Specialiştii noştri lucrează să poată citi lumea ziarul. Îl deranjează la culme, mai ales de acum trei zile, de cînd am publicat acel memoriu către comunitatea internaţională despre regimul de tip nazist. Nu credeam să se ajungă în România mileniului III creştin la asalturi poliţieneşti la miezul nopţii, cu peste 100 de poliţişti şi agenţi secreţi ai SRI", a adăugat liderul PRM, care a precizat că nu a dat declaraţii scrise pe parcursul audierii ce a durat cam o oră şi jumătate din cauza mâinii puse în ghips.

El a mai precizat că deţine o casetă filmată cu un telefon mobil după ora 23:00, în ziua evacuării sediului PRM, iar în imaginile surprinse se poate observa cum autorităţile brutalizează femeile aflate în clădire.

"Din păcate pentru Traian Băsescu şi ciuma portocalie care au ticăloşit România, avem o casetă filmată cu un telefon mobil. Ce n-ar da ei să nu existe această dovadă! Dar o avem. Filmată de o tînără – nici eu n-am ştiut de această casetă -, după orele 11 noaptea, cînd în biroul meu au pătruns zeci de poliţişti şi agenţi în civil şi au brutalizat femeile. Le-au sucit mîinile la spate, le-au ridicat cu scaunul. Au fost ţipete de groază acolo", a mai spus Vadim Tudor.
Potrivit unui comunicat al PÎCCJ, împotriva lui Corneliu Vadim Tudor a fost începută urmărirea penală, din oficiu, pe 4 ianuarie 201, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărîri judecătoreşti, în dosarul privind evacuarea sediului PRM. Vadim susţine că actele în baza cărora s-a decis evacuarea sediului sunt false. El spune că poliţiştii nu au prezentat nici o dovadă pentru evacuarea sediului şi nu a vrut să o stropească cu apă pe Paula Şomîldoc, executorul judecătoresc.
Înainte de a-şi lua rămas bun de la ziarişti, Corneliu vadim tudor a mai declarat că va veni,din nou, vineri, 14 ianuarie, la Parchetul General, şi a confirmat că există somaţii de evacuare şi pentru sediul ziarului din Casa Presei Libere.

În acelaşi dosar, au fost audiaţi, luni, vicepreşedinţii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.