vineri, ianuarie 28, 2022
Acasa > Stelisti > 1 – 5: adevărul în sport – ca uleiul în putină

1 – 5: adevărul în sport – ca uleiul în putină

Ieri, au jucat două echipe, una de fotbal – Lazio Roma, şi una de talcioc – FCSB. Emblema capitalismului românesc – fostul cioban Gigi Becali – adăpostit de un alt simbol – Cătălin Tolontan, agentul propagandei de periferie cabotină – a preluat efigia echipei Steaua. Şi ia şi vinde, şi fă din sport  o tarabă de brânză la negru. Lacomul cioban cu Biblia la teşcherea, a năzuit la pleaşca numită fotbal. Să cumpere cu un milon şi să vândă cu 30, cu 60 de milioane. Ieri, pe Olimpico, s-au înfruntat profesionistul cu chilipirgiul. Sportivul profesionist cu geambaşul. Immobile cu nişte şcolărei, Tănase, Coman, Nedelcu… Dică, artistul, dirijând nişte uitaţi de Dumnezeu pe terenul de fotbal. Un băiet de mingi, MM Stoica, şi un fiu, sau, frate de magister. 5 – 1 a fost o partidă în care pisica s-a jucat cu nişte şoricei.

3 thoughts on “1 – 5: adevărul în sport – ca uleiul în putină

  1. O singura mentiune am: ieri a jucat o singura echipa. Ceilalti au facut act de prezenta. Mai bine nu faceau, pierdeau la un scor mai onorabil.

  2. Sire, salut! Ai condus un magazin. Ai aflat că într-un fel îl conduci cu o echipă unită și altfel cu una schimbată după cheful patronului.Tănase n-are nicio vină că e firav, că nu are viteză… E bun pentru Viitorul… Lazio este o echipă făcută, condusă, guvernată de legi ale fotbalului. Steaua nu este echipă. O adunătură de mărfuri scoase la mezat. A făcut act de prezență, spui tu. În realitate, atât au putut face. Sunt de plâns, nu de acuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.