Tot aud de Talpan și Talpan. Un jurist al Clubului Sportiv al Armatei, care a prins gustul vedetismului și face legea în club și în minister.

Cum își permite omul ăsta să împiedice folosirea stadionului construit din bani publici de către o altă echipă, dispusă să închirieze stadionul pentru meciuri oficiale?

Că ești în litigiu cu FCSB pentru brand si palmares, înțeleg. Dar asta nu are nici o legătură cu închirierea stadionului doar pentru că e vorba de echipa domnului Becali. În alte situații, FRF și alte cluburi au închiriat stadionul în condiții contractuale normale.

Acum, Talpan introduce clauze de terorism și cere asigurarea scaunelor contra vandalismului. De când o altă echipa trebuie să încheie asigurare? Ai prevederi în contract! Asigurarea e obligația administratorului!

Tot Talpan! Nu închiriază FCSB, că i-a furat! Măi omule, dar nu ai nici o sentință definitivă în acest sens! Privezi M.Ap.N. de niște venituri, deci produci un prejudiciu!

Dacă ar constata asta Corpul de Control al Prim-Ministrului, ai încurca-o Talpane, nene!

Nu știu cum de suportă conducerea Ministerului Apărării aceste acte de indisciplină ale lui Talpan! Mai și spune că el și suporterii vor face dreptate! Tu indemni la răzmeriță?

Și altă aberație! Talpan spune că nu va închiria clubul Armatei stadionul lui FCSB, până când patronul acesteia nu va declara public că FCSB nu e Steaua! Clar! Talpan delirează!

Eu unul l-aș muta, de mâine, la Logistică sau la o unitate militară de la Satu Mare, Dorohoi sau Sulina! Ca să nu-l dau afară! O merită din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.