Un fost fotbalist din Liga 1 a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Claudiu Băican (34 de ani), fost portar în Liga 1 la Săgeata Năvodari, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru punerea în circulație de bancnote false. În 2022, fostul fotbalist a cumpărat online bani falși, cu care apoi a achiziționat mai multe telefoane, înșelând astfel 7 persoane. Suma totală se ridică la aproximativ 8.000 de euro. La jumătatea lunii decembrie 2022, Claudiu Băican a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. El a fost eliberat, dar procurorul a făcut recurs, iar sentința pronunțată la Curtea de Apel Cluj a fost de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Lidia Buble și-a primit pedeapsa după ce a mituit un echipaj de poliție: închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Chiar dacă judecătorii au fost indulgenți, divei nu i-a picat bine noua imagine de măturătoare în parc. Buble a fost condamnată definitiv, vineri, la un an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Așadar, urmează să măture gunoaiele de prin parcuri.

Magistrații Judecătoriei Găești au decis să-l condamne la închisoare cu suspendare pe unul dintre oamenii de încredere ai temutului lider interlop Florin Ghenosu după ce, alături de un alt bărbat, a participat la incendierea mașinii unui rival și a fugit apoi la volanul unui autoturism, cu toate că nu are permis de conducere. Prin acest atac de tip mafiot, oamenii lui Ghenosu urmăreau să răzbune un membru al grupării care fusese bătut pe teritoriul Marii Britanii. Gruparea violentă condusă de Florin Ghinea, zis Ghenosu, din Târgoviște, a devenit cunoscută la nivel național abia în anul 2010, cu toate că oamenii temutului lider interlop dâmbovițean erau de multă vreme în atenția anchetatorilor. Atunci, unul dintre locotenenții lui Ghenosu a atacat un polițist, într-un bar, pe care l-a lovit, pe la spate, cu o sticlă în cap. Victima a rămas o legumă pentru tot restul vieții, în timp ce Gheorghe Daniel Uță, zis Danezu, a ajuns la închisoare, unde și-a asasinat colegul de celulă pe motiv că fuma în cameră.

Un fost milionar, aflat în pușcărie pentru mai multe crime, dar și pentru infracțiuni economice, apelează la un tertip menit să-i aducă eliberarea înainte de termen. Este vorba despre Sergiu Băhăian, foarte cunoscut în anii ’90, în contextul jocului piramidal Sabina Product, prin intermediul căruia a păgubit o mulțime de creduli. Mai mult, el a ordonat uciderea mai multor oameni ai străzii, motiv pentru care și-a atras porecla „Călăul boschetarilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.