Acasa > Articole > Presa > B1minte cu neruşinare!

B1minte cu neruşinare!

Laurenţiu Botez, de la B1, fură fără jenă de la colegi!

Astăzi, la ora 11.13, publicam, pe www.sentinta.ro, după o documentare ca la carte, materialul intitulat „Circ” cu poliţişti în centrul Capitalei. În prealabil, mai precis ieri, cerusem de la Poliţia Capitalei un punct de vedere pe acest subiect. Răspunsul s-a lăsat aşteptat, aşa că am publicat informaţiile pe care le aveam. Zece minute mai tîrziu am primit pe mail şi reacţia Poliţiei (mailul de răspuns se poate citi la finalul articolului). Care, aşa cum se poate vedea, contrazice categoric afirmaţiile Sandrei Herea. Dar aici este vorba despre „cuvîntul meu împotriva cuvîntului tău”, iar această chestiune se va rezolva în instanţă.

Problema apare în altă parte. După ce am anunţat-o pe Sandra Herea, protagonista întîmplării, despre răspunsul Poliţiei, aceasta mi-a cerut o copie. I-am dat-o fără nici o ezitare, iar ceva mai tîrziu m-a anunţat că de la ora 16.00 este invitată la B1TV pentru acelaşi subiect, respectiv abuzul grosolan la care a fost suspusă de polţiştii de la Secţia 6.

Evident, am urmărit emisiunea. Moderator: Laurenţiu Botez. Prima surpiză a venit chiar de la începutul emisiunii. Pe burtieră era titrat „EXCLUSIVITATE”, în condiţiile în care „Sentinţa” publicase acelaşi subiect cu multe ore înainte. Dar pentru că măgăria trebuia să fie completă, la momentul cînd „pentru imparţialitate”, reprezentantul B1TV a prezentat şi punctul de vedere al Poliţiei, surpriză: camera chemată special în acest scop a derulat cu încetinitorul (aşa cum s-a văzut pe ecran, şi nu o singură dată), răspunsul primit de „Doamna Talida Covaci”.

Fără citarea sursei, fără nici o altă precizare şi – repet – afişînd pe burtieră „EXCLUSIVITATE”.

Raspuns solicitare TALIDA COVACI nr. 202119 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.