duminică, august 1, 2021
Acasa > Articole > Politic > Colaboraţionism model Dragnea sau primenire?

Colaboraţionism model Dragnea sau primenire?

 

Să nu-i spunem „adagiu”. Sună mai frumos „zicală”. Una care zice că în meciul dintre doi competitori câştigătorul e atât de puternic cât îi permite adversarul. Succesul dezmăţat al unor impostori, mă refer la cuplul Iohannis – Kövesi, nu ar fi fost posibil fără trădarea lui Liviu Dragnea. Ca să-şi salveze pielea, şeful PSD a făcut compromisuri pe care partidul le-ar putea deconta doar prin automutilare.

Convins că Iohannis şi Kövesi sunt, în fapt, guvernatorii României, numiţi şi sprijiniţi de serviciile secrete ale SUA, Liviu Dragnea a inventat calea de a nu fi repudiat în ţările tutelare. A lucrat la anihilarea caracterului social-democrat al partidului. Respectiv, la anularea pericolului pe care masa de alegători specifici îl reprezenta pentru dreapta la putere în Europa şi SUA. A linguşit Casa Regală, a protejat profiturile companiilor străine, a cedat popimii lacome tot ce i s-a cerut, a îngenuncheat în faţa falsei elite intelectuale, a nesocotit momentele când Curtea Constituţională deschisese calea spre debarcarea Codruţei Kövesi şi implicit, ulterior, a lui Iohannis. A admis încălcări ale demnităţii instituţiilor care apără rigoarea democraţiei în favoarea mişcărilor de stradă ilegale, infracţionale. A închis ochii la marile jafuri din economia ţării, unelteşte pentru îndepărtarea din partid a opozanţilor credincioşi misiei lor adevărate. I-a îmbrâncit pe scări pe Grindeanu şi Tudose, întrucât, şi unul şi celălalt, erau loiali onoarei şi independenţei naţionale.

Activitatea lui criminală în raport cu normele morale ale stângii, în cazul că partidul nu se trezeşte, se poate încheia doar în alternativa cârdăşim cu puterea de ocupaţie şi dispărem treptat, ori operaţie chirurgicală, cauterizând răul.

One thought on “Colaboraţionism model Dragnea sau primenire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.