La data de 04.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul (Viorel Mesaroș – n.r.), în mod repetat și în baza aceleași rezoluții infracționale, a procurat și comercializat droguri de mare risc, în vederea obținerii unor foloase materiale injuste.
La data de 04.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Caras-Severin și B.C.C.O. Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 92,7 grame de amfetamină, contra sumei de 3.100 lei.
Ulterior activității de prindere în flagrant, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința inculpatului, ocazie cu care a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 1 kg de amfetamină.
La data de 05.03.2021, Tribunalul Timiș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.