joi, septembrie 23, 2021
Acasa > Articole > Doza De Realitate > CULISELE INCENDIULUI DE LA MATEI BALȘ

CULISELE INCENDIULUI DE LA MATEI BALȘ

Vineri, 29 ianuarie, ora 05:04, colegii noștri din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu în incinta Institutului de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din București.
La ora 05:05, după sosirea la fața locului, au solicitat sprijin colegilor din cadrul Secției 7 Poliție, iar la ora 05:09, în urma unei explozii ce a avut loc la parterul unității medicale, au pătruns cu toții în saloane și au procedat la evacuarea unui număr de 15 pacienți infectați cu virusul COVID-19.
Și daca vă întrebați dacă au avut anumite echipamente de protecție sau dacă au fost recompensați in vreun fel până acum, vă spunem noi că nu.
MAI are cu totul alte standarde după care promovează profesionalismul, secretarele care fac cele mai bune cafele și șoferii care conduc cel mai bine ajung să fie decorați cu Ordinul și Medalia Națională pentru Merit.
Iar pe de altă parte Guvernul găsește de cuviință să “recompenseze” curajul, devotamentul și profesionalismul polițiștilor prin înghețări salariale.
Aceștia sunt eroii care și-au pus viața în plan secund, salvând 15 persoane care nu ar fi avut nicio șansă în fața incendiului:
SECTIA 6 POLITIE:
Agent Sodolescu Alexandru
Agent Hapa Nicusor
Agent Principal Dobre Cristian
Agent Blideanu Mihaela
SECTIA 7 POLITIE:
Agent Șef Călin Constantin
Agent Șef Mihai Dragoș
Agent Mincu Gabriela
Agent Miu Madalina
Agent Diaconu Mihai
Ii felicităm pe această cale pentru promptitudinea și curajul de care au dat dovadă pentru salvarea semenilor noștri și îi asigurăm de întreaga noastră considerație pentru eforturile depuse!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.