joi, septembrie 23, 2021
Acasa > Articole > Presa > Români în lume

Români în lume

  • Copilă româncă vândută de mamă în Spania, pentru căsătorie

Mama copilei a fost de acord să îşi vândă fiica unei familii de români, care o doreau mireasă pentru fiul lor, şi el minor. Autorităţile spaniole au salvat o minoră de origine română pe care părinţii voiau să o vândă pentru căsătorie, în schimbul sumei de 3.000 de euro, scrie Diario de Sevilla. Mama tinerei, o femeie de 37 de ani, şi viitorii socri, de 44, respectiv 47 de ani, tot români, au fost arestaţi în Sevilla de către Garda Civilă. Potrivit sursei citate, anchetatorii au intrat pe firul tranzacţiei în 8 ianuarie, după ce au fost alertaţi de un profesor al minorei.

Adevărul

https://adevarul.ro/locale/zalau/copila-romanca-vanduta-mama-spania-casatorie-reusit-salveze-1_601457f95163ec4271649a5c/index.html

 

  • Amenda uriaşă încasată în Suedia de un şofer care a şicanat un român în trafic

 

Un şofer român de TIR a relatat, demonstrând prin imagini filmate, ce şicane a păţit în Suedia, chiar la traversarea unui pod rutier. Mai mult, românul a povestit cum a tranşat Poliţia Rutieră suedeză incidentul din trafic.

Românul a povestit ce i s-a întâmplat pe o şosea dintr-o ţară ultracivilizată, nordică, aşa cum e Suedia. Pe un pod din Goteborg, un şofer i-a tăiat faţa, apoi a frânat, astfel încât românul a fost nevoit să pună o frână bruscă, riscând un accident masiv, cu toată încărcătura sa din transport.

Adevărul

https://adevarul.ro/locale/constanta/amenda-uriasa-incasata-suedia-sofer-sicanat-roman-trafic-transat-politia-situatia-video-1_6015413e5163ec427169ecb0/index.html

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.