Schimbarea etichetelor cu prețul și înlocuirea ambalajului sînt doar două dintre metodele pe care fiul milionarului Florin Mircescu le-a folosit pentru a fura dintr-un hipermarket Carrefour, din Shopping City Târgu Jiu.

Potrivit Poliției Tîrgu Jiu, „La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din localitate, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune, în formă continuată. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta, în ziua de 14 decembrie 2023, în timp ce se afla într-un supermarket din incinta unui centru comercial, din municipiu, ar fi indus în eroare casiera prin faptul că ar fi schimbat preturile mai multor produse achiziționate. Iar la casa de marcat a achitat o sumă mai mică, astfel creând un prejudiciu de aproape 1.400 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, la data de 8 decembrie a.c., cel în cauză, prin folosirea aceleiași metode, și-ar mai fi însușit și alte bunuri.

Mircescu junior a fost prins pe 5 ianuarie după ce a înlocuit câteva sticle de wiskey scump pe care le-a introdus în cutii cu preț mai scăzut.

Fiul patronului rețelei de magazine „Total” a simțit nevoia să-i sfideze prin toate mijloacele pe polițiști, prin urmare el s-a prezentat la audieri la volanul unui Lexus în valoare de 100.000 de euro.

Un răspuns

  1. Este incredibil cum un barbat instarit precum fiul milionarului Florin Mircescu poate recurge la astfel de metode meschine pentru a fura dintr-un hipermarket. Schimbarea etichetelor cu preturi si inlocuirea ambalajului demonstreaza lipsa totala de scrupule a acestui individ. Ma bucur ca politia a reusit sa-l prinda si sper sa fie pedepsit aspru pentru actiunile sale ilegale. Este trist ca in loc sa se bucure de privilegiile oferite de avere, el a ales sa sfideze legile si sa-i insulte pe cei care incearca sa mentina ordinea in societate. Sper sa fie un exemplu pentru ceilalti ca infractiunile nu raman nepedepsite si ca bogatia nu iti ofera imunitate in fata legii. Felicit eforturile autoritatilor de a combate astfel de comportamente si sper sa pastreze aceeasi hotarare in a lupta impotriva infractiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.