Vicepremierul Sorin Grindeanu a luat atitudine după ce jucătorii de hochei ce reprezentau România au cântat imnul Ținutului Secuiesc pe teren. Sorin Grindeanu spune că un astfel de gest nu poate fi tolerat și cere măsuri urgente din partea autorităților.

Ca timișorean, înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată.

Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc.

Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor. Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite. Cer Federației Române de Hochei, Ministerului Sportului și tuturor celorlalți factori responsabili să ia măsuri urgente pentru a aplica cele mai dure sancțiuni după acest gest incalificabil.

Cine nu respectă România nu are ce căuta în roșu, galben și albastru! Pentru noi aceste culori înseamnă totul!

PS: Respect celor trei jucători ROMÂNI care s-au dat la o parte și nu au participat la această mascaradă!

#Romania #tricolor #imnulnational #SorinGrindeanu

Hocheiștii români au cântat, la Campionatul Mondial în Slovenia, la partida dintre România și Ungaria, imnul așa-numitului Ținut Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.