duminică, septembrie 19, 2021
Acasa > Articole > Politic > Nasul Geoana

Nasul Geoana

Liderul PSD va face oficiile de nas impreuna cu sotia lui, Mihaela. El a ajuns deja la “locul dezastrului”, unde distractia a inceput inca de vineri. Socrul mare, primarul Toma Betea (care, in timp, s-a dat peste cap si a reusit sa mute sediul Primariei din satul Orasul Nou, in Racsa, comuna lui de domiciliu), a pregatit o nunta ca-n povesti. Corespondentul Agerpres relateaza ca au fost sacrificati 60 de porci, opt taurasi si peste 300 de gaini. Si ca sa alunece mai bine mincarea pe git, evident, bautura va curge girla. Atit ca gazdei i-a fost teama sa nu se faca de rusine cu produsele autohtone si a adus toate licorile tocmai din orasul austriac Graz.
“Prevederea” micului PSD-ist ar putea fi, macar partial, justificata, avind in vedere ca la megasindrofie vor participa cel putin 2500 de persoane, printre care la loc de frunte se vor situa fete inalte precum
ministrul Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD – Liviu Dragnea, senatorul Valer Marian, deputatii Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea si Gheorghe Ciocan. Ca sa nu mai pomenim de nasul Mircea Geoana.

Cheltuielile au fost evaluate la cel putin 50.000 de euro, iar socrul mare e norocos ca nu a fost nevoit sa bage mina in buzunar si pentru locatie. Aceasta problema s-a rezolvat cu bani de la buget, care au fost investiti in renovarea si modernizarea caminului cultural de la Racsa. In mod normal aceste lucrari ar fi durat mai mult, dar cind e vorba despre nunta fiului primarului, evident ca nu exista piedici.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.