luni, septembrie 20, 2021
Acasa > Uncategorized > Primăria și ADP-ul sectorului 6 se închid

Primăria și ADP-ul sectorului 6 se închid

testarea angajaților din sediul principal al PS6, luni 15 martie

Legea spune clar, la un număr cinci angajați confirmați cu Covid 19, sediile instituțiilor se închid.

Astăzi am primit rezultatele testării întregului personal, realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați având Covid 19. Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal).

Aceeasi situație s-a petrecut si la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați.

A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm.

Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă. Din păcate, legea nu prevede posibilitatea ca acolo unde avem rezultate clare, să meargă acasă doar cei confirmați pozitiv. De asemenea, am decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29.03.2021 să se realizeze exclusiv prin servicii de poștă și on-line. Este important să acționăm responsabil.

Putem închide sedii de instituții, dar nu putem închide un oraș sau un sector. De aceea, am luat decizia să adoptăm un plan de permanență pentru ca fiecare serviciu, direcție sau direcție generală din cele două sedii (Primărie și ADP) să fie reprezentantă de minim un om, în special funcționarii/personalul de conducere.

Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS CoV-2!

Le urez sănătate colegilor mei și să ne revedem sănătoși la muncă!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.