Acasa > Articole > Politic > Udrea l-a "facut" pe Orban

Udrea l-a "facut" pe OrbanBucureşti, 26.08.2009

 

 

PRECIZARE

 

In data de 26.08.2009 a fost primit, la registratura Camerei Deputaţilor, un document din partea Ministerului Turismului adresat domnului Ludovic Orban, preşedintele Comisiei de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru acţiuni de promovare a turismului şi a imaginii României, care a fost inaintat direct Comisiei de anchetă.

   Dintr-o eroare materială a Ministerului Turismului, numele domnului Orban a fost greşit menţionat.

Acest lucru a fost sesizat Cancelariei preşedintelui Camerei Deputaţilor printr-un telefon primit de la Cabinetul Secretarului General al Ministerului Turismului, căruia i s-a recomandat să trimită o adresă oficială către Comisie pentru a face cuvenita rectificare.

   Din iniţiativă personală, pentru ca această corectură să se producă rapid, secretara Cancelariei a dorit să comunice această eroare şi Comisiei de anchetă pentru a face cuvenita modificare.

   Secretara Cancelariei l-a contactat pe secretarul Comisiei de anchetă, de faţă fiind toţi membrii acesteia şi reprezentanţi ai mass-media. Unicul scop a fost acela de a îndrepta regretabila eroare – numele preşedintelui Comisiei fiind transliterat din Orban în Organ.

   Toate aceste fapte au fost declarate sub semnătură de către secretara Cancelariei.

 

 

 

Director cabinet

Iulia Chiorescu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.