joi, septembrie 23, 2021
Acasa > Presa > Afaceri în vreme de criză

Afaceri în vreme de criză

sursa foto: linkedin

Oricît de mult s-ar simți deranjate autoritățile, nu pot să pună botniță presei. Sau, mă rog, nu întregii prese. Dovada o reprezintă și materialele de mai jos:

Dosarul „Masca”. Dormiți liniștiți! Mafia din Sănătate lucrează pentru voi

… Romwine&Coffe SRL, bodega din comuna Călugăreni care a dat un tun de 12 milioane de euro cu măști de protecție, a început livrările!

Deci contractul merge mai departe. Ceea ce mă face să spun că o mostră mai mare de nesimțire și cinism nu cred că am văzut. Să vinzi o mască de protecție tip PFF2 sau PFF3 la un preț de 35 de lei bucata este ca și cum ai fi intrat în afaceri cu trafic de organe de copii. Situație de criză în sănătate, preț uriaș, profit pe măsură.

În aceeași zi, potrivit unei oferte comerciale pe care o aveam la dispoziție, o mască tip PFF era disponibilă la un preț de 4,5 $, nu de 7,30 euro. Un lot consistent de 200.000 de măști. Livrabile în 5 zile.

Mai mult, un mesaj primit de la o sursă de încredere, implicată la cel mai înalt nivel în asigurarea de echipamente de protecție, după ce indică prețuri și mai mici, mai ales pentru cantități mari.

Continuarea în Evenimentul Zilei.

 

„Operaţiunea Sparanghelul” – A cui afacere este? La ce nivel este protejată?

 

…Dar nu despre nebunia de pe aeroportul din Cluj vrem să vorbim noi aici, ci de ceva mult mai grav. Pentru a înţelege mai bine care este adevărata problemă de la Cluj, imaginaţi-vă ce s-a întîmplat în noaptea de miercuri spre joi, cînd, după ora 22, conform Ordonanţei militare, în toată România nu vezi nici ţipenie de om în afara poliţiei şi armatei.

Ei, bine, în acea noapte, 50 de autocare ticsite de oameni, venite din toate colţurile ţării, treceau pe străzi fără să fie oprite de patrulele înarmate, fiind dirijate toate spre aeroportul din Cluj, unde au ajuns la ora 7:00! Ferite de ochii muritorilor de rînd care sînt obligaţi să stea închişi în case!

Vrem să analizăm şi să punem întrebări despre această „Operaţiune SparanghelUL”, care pare să ascundă lucruri ce ar trebui cunoscute de întreaga opinie publică pentru un motiv simplu: nu poţi ca, în timp ce ţii în casă 22 de milioane de români prin „starea de urgenţă”, să dai o Ordonanţă militară pentru că Germania cere 90.000 de culegători de sparanghel şi să nu dai explicaţiile cuvenite.

Şi, totuşi, iată că se poate!

SPARANGHELUL – MISTERIOASA LEGUMĂ CARE A SCHIMBAT ORDONANŢELE MILITARE

Totul a început acum două săptămîni, pe 27 martie, cînd pe Internet a apărut acest anunţ adresat DOAR românilor „CARE SÎNT ÎN GERMANIA ŞI ÎŞI CAUTĂ UN LOC DE MUNCĂ”, cărora li se ofereau slujbe la cules de sparanghel”.

Continuarea în Cotidianul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.