Acasa > Articole > Doza De Realitate > Polițist de nota cinci numit ADJUNCT al ȘEFULUI Poliției Române

Polițist de nota cinci numit ADJUNCT al ȘEFULUI Poliției Române

Ieri, Evenimentul Zilei scria despre faptul că adjunctul șefului Poliției Cluj, comisarul șef Ciprian Miron va fi numit în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului Poliției Române.

Numirea s-a făcut în cursul zilei de joi, 29 martie 2018, ordinul de numire, prin împuternicire, fiind semnat de ministrul de interne Carmen Dan.

Numirea este oarecum surprinzătoare, deoarece în cursul lunii noiembrie 2017, Miron a fost notat cu nota cinci la concursul pentru ocuparea funcției de șef al IPJ Cluj. Ulterior, el a fost demis din funcția pe care o deținea tot cu împuternicire. Surpriză a venit în momentul în care polițistul a fost numit adjunct al șefului IPJ Cluj, cum altfel, decât tot în baza unei împuterniciri. Șirul lung de împuterniciri i-a adus lui Miron titlul de ”eternul împuternicit”.

Comisarul de poliție Miron va ajunge cu siguranță șef al Poliției Române. Și asta pentru că, spun cei care îl cunosc, este un carierist de mare clasă. În plus, are în spate o serie de generali grei din Ministerul de Interne, dar și politicieni de calibru, cum este fostul ministru de Interne, Ioan Rus, cu care, spun sursele noastre, ar avea o relație apropiată.

Continuarea pe evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.